Brussels Grill

De specialist in gegrild vlees

Over ons

Ontdek de specialist in gegrild vlees. Brussels Grill is sinds 2004 de marktleider van de Steak Houses in Brussel, met 4 restaurants: Rogierplaats, De Brouckère, Guldenvlieslaan en naast de Grote Markt, op de Grasmarkt.

Op het menu staan: Rumsteak, Entrecôte, Filet pur, Côte à l’os, maar ook typisch Belgische specialiteiten zoals stoofvlees en mosselen friet.

Bij Brussels Grill heeft u de garantie van de beste prijs/kwaliteit verhouding, een snelle en aangename service, op de beste locaties in de stad.

Brussels Grill restaurant werd in 2003 opgericht door Lucien Nataf en is een merk van Steakhouse restaurants, gespecialiseerd in grillgerechten met de best mogelijke prijs/kwaliteit verhoudingen.

Brussels Grill verbindt zich ertoe om:
• De oorsprong van de vleessoorten te controleren (Ierland, Argentinië, Uruguay, Frankrijk)
• Het vlees 100% naar uw smaak vers te grillen
• Rekening te houden met de tijd waarover u beschikt voor uw maaltijd
• Uw gegrild vlees te vervangen bij het minste probleem

Nieuws