NederlandsNLEnglish (UK)Français (FR)

De geschiedenis van Brussels Grill

Brussels Grill restaurant werd in 2003 opgericht door Lucien Nataf en is een merk van Steakhouse restaurants, gespecialiseerd in grillgerechten met de best mogelijke prijs/kwaliteit verhoudingen.

De lancering van Brussels Grill gebeurde in 2004 met de opening van een eerste restaurant op de Debrouckèreplaats in Brussel, tegenover de UGC cinema.
Snel daarna in 2005 breidt het netwerk uit met een nieuw restaurant op de Rogierplats (Manhattan Center), door het overkopen van het restaurant Hippopotamus.
In 2006 wordt Brussels Grill erkend als leider van de Steakhouses in Brussel door het opkopen van “Le Critérion” welk het derde restaurant wordt van het merk, op de Guldenvlieslaan naast de UGC cinema.

Eind 2013 wordt Le Char D’Or overgenomen. Dit Huis is een monument uit het historisch centrum van Brussel, gelegen op de Grasmarkt naast de Grote Markt.
Het succes van het merk is te danken aan de visuele eenvoud van de kaart ( alle gerechten worden weergegeven met foto ), aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en aan de snelle en efficiënte service.

Ons personeel zal U hartelijk ontvangen en U de kans bieden om in een gezellige omgeving een betaalbare maaltijd te nuttigen.


Dankzij onze kwaliteitsproducten en een aangenaam Lounge kader, kunnen we U in onze restaurants elke dag opnieuw een maaltijd aanbieden waarvan u zal genieten en die u voldoening zal geven. 

Het kwaliteitscharter:

Brussels Grill verbindt zich ertoe om:

• De oorsprong van de vleessoorten te controleren (Ierland, Argentinië, Uruguay, Frankrijk)
• Het vlees 100% naar uw smaak vers te grillen
• Rekening te houden met de tijd waarover u beschikt voor uw maaltijd
• Uw gegrild vlees te vervangen bij het minste probleem, op simple verzoek

 

De kracht van het merk

De oprichter en bedenker van de ‘Brussels Grill’ restaurants, Lucien Nataf, kwam op het idee tijdens zijn reizen door de USA, waar hij kennismaakte met het concept van het ‘Steakhouse’, en hierdoor verleid werd.
Overtuigd van het feit dat een restaurant dat volledig gewijd was aan gegrild vlees ook succes zou hebben bij Belgische klanten, werkte hij het concept verder uit en paste het aan aan de vraag van zijn Belgische klanten.
De bedoeling is om kwaliteitsvolle grillgerechten en Belgische specialiteiten aan te bieden die rijkelijk zijn qua portie, maar tegelijk ook betaalbaar, aan zeer competitieve prijzen.

De inrichting zorgt voor een ‘Lounge’ omgeving, opdat de klant het gevoel heeft van comfort tijdens zijn maaltijd.

Het is een formule die geschikt is voor alle types van klanten, dankzij een warm onthaal en een kwaliteitsvolle service.
De restaurants bevinden zich op toplocaties in de Brusselse hoofdstad om de gehaaste stadsmens optimaal te kunnen dienen.
De naam van de restaurants weerspiegelt de combinatie tussen het concept van het steakhouse en de traditioneel Belgische keuken.

Het feit dat Brussels Grill in Brussel de onbetwiste leider is in het segment van de vlees- en grillrestaurants, komt in de eerste plaats door de kwaliteit van het vlees, en de keuze van zijn wijnen.

De Brussels Grill restaurants zijn gecreëerd rond een eenvoudig idee: aan een betaalbare prijs aan iedereen eerste keus gegrild rundsvlees kunnen aanbieden, afkomstig van dieren die speciaal uitgekozen worden voor de kwaliteit van hun vlees.


Pavé Lunch Express

Pavé de boeuf

11,90€

Pave

At lunch time only

Aanwerving

Wil u deel uitmaken van ons team?

Vul ons online formulier in.

De kandidaten die het dichtst staan bij onze filosofie zullen snel gecontacteerd worden.

Klik hier

Klantendienst

Uw mening telt voor ons !

Vertel ons over uw ervaring bij Brussels Grill

Schrijf ons op info@brussels-grill.be

Gratis Wifi

In al onze restaurants staat gratis wifi tot uw beschikking